seasons greetings 2019 animated herobanner EUROPE

Vi ønsker dig og vores planet en lys jul

Endnu et år er ved at gå på hæld. Alfa Laval vil benytte leligheden til at sende de bedste ønsker for en glædelig jul og et godt nytår samt takke for vores samarbejde i 2019. Vi ser frem til at fortsætte det også i 2020, og håber, at det kommende år vil blive et år med fokus på at udvikle førende teknologier baseret på bæredygtige løsninger.

Vi er med til at drive fremskridt. I øjeblikket går enorme mængder energi tabt i industrielle processer, hovedsageligt i form af spildvarme. Ved at bruge vores højteknologiske varmevekslere kan energieffektiviteten øges med op til 50 procent. Dette svarer til energibesparelser på forbløffende 50 GW. Det er den kraft der kræves til at tænde to milliarder pærer, som bringer lys til mennesker over hele verden. Tal om at bruge watt mere klogt!

Vi gør verden bedre hver dag. Vi stræber efter at leve i symbiose med dig som kunde. Din succes er vores mission. Vi ønsker, at du fortsat vil udfordre os med nye ideer og inspirere os med din passion. Ved at arbejde sammen, kan vi skabe ansvarlig vækst og give både mennesker og vores planet et lysere liv.

Glædelig Jul og et lykkebringende Nytår!

Alfa Laval bidrager til de globale FN mål

De Forenede Nationer har vedtaget 17 mål for bæredygtig udvikling i 2030, kendt som globale mål, som verdensledere har lovet at nå. Nu er det op til virksomheder som vores at føre os dertil

 

 


Læs mere om, hvordan vi sammen med vores kunder gør en forskel

I den seneste udgave af vores kundemagasin "Here" finder du flere artikler, hvor vores produkter og services bidrager til en endnu mere bæredygtig verden.

here no36 640x360