Alfa Laval - Seasons greetings 2020

Seasons greetings 2020 animated herobanner 1920x480

Vi bevarer solenergien for at give dig en lys juleferie

Året nærmer sig sin afslutning. Som sædvanlig vil vi gerne sende en hjertelig tak for et godt samarbejde i året der gik. Vi ser frem til et fortsat vellykket samarbejde i 2021. Ved at arbejde sammen kan vi skabe ansvarlig vækst, der giver både mennesker og vores planet et lysere liv.

Advancing better. Sol- og vindenergi er fremtiden. Men der er et problem: Når solen ikke skinner og vinden ikke blæser, genereres der ingen strøm. Alfa Lavals varmevekslere gør det muligt at konvertere elektrisk energi fra sol- og vindanlæg til termisk energi ... opbevare den ... og konvertere den tilbage til elektricitet igen, når det er nødvendigt.
Giver dig håb om en lys og sikker juleferie i disse udfordrende tider.

Glædelig jul og godt nytår!

Alfa Laval bidrager til de globale FN mål

De Forenede Nationer har vedtaget 17 mål for bæredygtig udvikling i 2030, kendt som globale mål, som verdensledere har lovet at nå. Nu er det op til virksomheder som vores at føre os dertil

 

 


here_no37_640x360.pngLæs Here nr. 37 i en klikbar version med links

Innovativ forarbejdning af fødevarer der forvandler insekter til burgere, eller ny teknologi til opbevaring af vedvarende energi er kun to eksempler på artikler i den nye udgave af kundemagasinet HERE. Artiklerne illustrerer hvad vi mener med ansvarlig vækst, at levere løsninger der gavner både mennesker og planeten. HERE vandt den svenske forlagspris i 2019.

 

Here magazine No 37