Zero Liquid Discharge

Gør affald til værdi med et Alfa Laval AlfaFlash ZLD-system. Disse robuste, kompakte løsninger behandler spildevand fra industrielle processer og genvinder værdifulde produkter i forbindelse med genanvendelsesaktiviteter. Materialer fjernes effektivt fra vand eller vådt materiale og reduceres til fast affald, der kan sælges, genbruges eller bortskaffes mere effektivt. ZLD-systemer gavner både miljøet og din bundlinje og kan nemt justeres til at imødekomme skiftende regler og dine voksende behov.

Reuse water, recover value with ZLD 604x360

Genbrug vand, genvind værdi

  • Øger effektiviteten af vandforbruget ved at fjerne flydende affald og behandle vand til genbrug
  • Nogle processer kan genvinde værdifulde ressourcer såsom metaller og mineraler
  • Let justerbare systemer er fremtidssikrede til skiftende regler og dine voksende behov
  • Mindre affald betyder lavere bortskaffelsesomkostninger og reduceret behov for nye ressourcer
  • Lavere investerings-, installations- og driftsomkostninger sammenlignet med traditionelle inddampningsteknologier

Effektiv håndtering af industrielt spildevand er ofte lovpligtig og nødvendig for at beholde din driftstilladelse. Men et Alfa Laval AlfaFlash ZLD-system kan være en del af processen med at genvinde værdifulde ressourcer fra det affald, der ville være gået tabt. Alfa Lavals produktudbud og teknologiekspertise kan udgøre en nøglerolle i din ressourcegenvindingsproces.

Brancher og anvendelsesområder 

AlfaFlash ZLD-systemerne er designet til at imødekomme behovene inden for en lang række forskellige anvendelser:

cleantech-biobased-chemicals-intro-img.jpg

HVO, vedvarende brændstoffer og biobaserede kemikalier

Raffinaderier, producenter af bioplast og 2G-ethanolproducenter kan genvinde og genbruge spildevand fra deres vedvarende energiprocesser.

Lær mere

if-gears_640x360 (1) (1).jpg

Produktionsvirksomheder og servicecentre

Servicecentre og producenter af biler, værktøjer og elektronik skal alle minimere eller endda eliminere spildevand for at øge overskuddet og nå bæredygtighedsmålene.

Lær mere

 

 

cleantech-Recycling-intro-img-final.jpg

Genanvendelsesindustri

Alfa Laval tilbyder AlfaFlash ZLD-systemer til krystallisering, kemiske genbrugskredsløb (udvaskning) m.m. Vi kan hjælpe dig med din genbrugsproces og genbrugs affaldsstrøm.

Lær mere

read more_640x360.jpg

Procesindustri

AlfaFlash ZLD-systemet og proceskrystallisatorerne kan bruges i en række processer i procesindustrien.

 

Få flere oplysninger

Find ud af, hvad ZLD kan gøre for din virksomhed! 

 

Få et overblik over nul væske-udledningssystemet

  Lær mere om, hvordan Alfa Laval-løsninger kan omdanne affald til et værdiskabende produkt ved at udforske Zero Liquid Discharge-systemet.

Zero liquid discharge system 970x550

Et udvalg af konfigurationer

Mekanisk dampkompression (MVR)

Alfa Laval ZLD-systemer kan designes med MVR ved hjælp af elektrisk strøm til at drive inddampningsprocessen. En elektrisk drevet ventilator øger kondensationstemperaturen for dampen i inddamperen, før den ledes tilbage til varmeveksleren, hvor den latente varme genvindes. Denne konfiguration er ideel, når der ikke er nogen termisk varmekilde, og når kogepunktsstigningerne er moderate.

Multieffektsystemer

Alfa Laval ZLD-systemerne kan designes ved hjælp af en termisk varmekilde såsom damp eller varmt vand med en eller flere effekter afhængigt af kapacitetskravene og dine energieffektivitetsmål. Konfigurationen er ideel, når termiske varmekilder er tilgængelige og er generelt mere attraktiv med hensyn til kapitaludgifter.

Arbejdsprincippet for AlfaFlash

Find ud af mere om funktionerne i Alfa Laval Zero Liquid Discharge-systemet. Se AlfaFlash-animationen, og oplev vores tvungne cirkulationsinddampningsteknologi på første hånd.

 

Alfa Laval åbner topmoderne servicecenter, der genbruger næsten 100 procent af sit vand

 Alfa Lavals nye servicecenter i Frechen, Tyskland, bliver et af de største for pladevarmevekslere i verden. Derudover er det også et teknisk avanceret og bæredygtigt anlæg, der er i stand til at genbruge næsten 100 procent af sit vand ved hjælp af Alfa Lavals ZLD-teknologi.

 

Læs pressemeddelelsen 

 


Tal med en ekspert


Dine oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med
samt vores privatlivs- og databeskyttelsespolitik.