Papirmølle

Afvanding af fortyndet stamopløsning så det bliver til papir kræver store mængder mekanisk og termisk energi. Alfa Lavals pakningsforsynede varmeoverførsels-, separations- og væskehåndteringsteknologier – som er designet til papirmølleanvendelser som f.eks. afluftning og belægning – maksimerer pålidelighed, øger varmegenvinding, reducerer omkostninger og øger produktivitet.

Paper bleaching plant 640x360

Øget produktionseffektivitet
ved møllen

Hver papirmølle er unik og mølleoperatørerne står over for mange udfordringer. Mølleoperatører skal kunne drive en rentabel forretningen på trods af stigende arbejds-, pulp- og energiomkostninger, og samtidig skal de sørge for at opretholde møllens produktivitet og produktkvalitet.

Hvis man skal få mest muligt ud af råmaterialer ved minimalt forbrug af energi og vand samtidig med, at slutproduktets egenskaber sikres, kræver det proceskendskab samt de rigtige teknologier, udstyr og tjenester til at maksimere ydeevnen. Alfa Laval forstår, hvad der kræves for at opnå dette på tværs af hele møllen.

Forbedring af energieffektivitet

Energi udgør op til 30 procent af møllens produktionsomkostninger. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at energiintensive møller skal have fokus på energieffektivitet. Alfa Laval tilbyder en bred vifte af løsninger til at optimere brugen af energi på papirmøller. Disse forbedrer kvalitet, produktivitet og pålidelighed, mens de leverer besparelser på bundlinjen.

Nem håndtering af fibrøse procesvæsker

Fiberholdige væsker på din mølle? Intet problem. Det spiller ingen rolle, at den ene eller begge procesvæsker indeholder fibre og andre faste stoffer. Alfa Lavals udstyr til varmeoverførsel, separation og væskehåndtering behandler nemt procesvæsker, der indeholder fibre og andre faste stoffer, samtidig med at det giver høj termisk effektivitet og maksimal varmegenvinding. Andre fordele omfatter lave installations-, drift- og vedligeholdelsesomkostninger samt komplet adgang til begge sider af pladerne, hvilket tillader nem og grundig rengøring, hvis dette skulle vise sig nødvendigt.

Højere produktivitet gennem effektiv tørring

Damp- og kondensatsystemer er afgørende for at maksimere produktiviteten og minimere energiforbruget. Alfa Lavals varmevekslere er meget udbredte i disse systemer, da de er kompakte, effektive og yderst pålidelige. For at imødekomme dine krav til disse højtemperatur- og/eller højtryksanvendelser, leverer Alfa Laval en bred vifte af kraftige varmevekslere, inklusive pakningsmonterede, semi-svejsemonterede og fuldsvejsemonterede design.

Effektiv spildevandsrensning

Bearbejdning af store mængder spildevand og restslam udgør en udfordring for mange møller. Alfa Laval tilbyder et komplet spektrum af spildevandsudstyr, der hjælper med at minimere miljøpåvirkningen og maksimere energibesparelser. Vandlinjesapplikationer omfatter MBR, SBR, varmevekslere og tertiær filtrering ved hjælp af membraner eller stofmedier. Til slamlinjeapplikationer tilbyder Alfa Laval et komplet udvalg af udstyr til fortykning og afvanding.

Øg din pulpmølles fortjeneste med mere effektiv adskillelse

Alfa Laval tilbyder pulpmøllerne en bred vifte af løsninger til udvinding af biprodukter og genvinding af proceskemikalier. Vores separationsudstyr giver dig fordele såsom højt udbytte, høj produktkvalitet, lave driftsomkostninger og kompakte installationer.


Lær mere om, hvordan Alfa Lavals separationsløsninger kan forbedre din bundlinje

Øg overskuddet - genbrug din energi

Waste heat recoveryInvesteringer i genvinding af spildvarme er ofte meget rentable. Du kan typisk genvinde din investering på under et år.

Genvinding af overskudsvarme

Industriel vand- og affaldsbehandling

Industrial water and waste solutionsAlfa Laval tilbyder en række forskellige løsninger til on-site vand- og affaldsbehandling, samt genvinding af vand, varme og produkter fra din proces.

Lær mere om vores industrielle løsninger til behandling af vand- og affald