Opvarmning af swimmingpool

Alfa Lavals pakningsforsynede varmevekslere og systemer tilbyder en energibesparende og økonomisk løsning til at opretholde en næsten konstant vandtemperatur i swimmingpools året rundt. I nogle projekter kan opvarmning af swimmingpools også indbygges i en samlet løsning fra Alfa Laval.

Swimming pool heating 640x360

Omkostningseffektiv opvarmning af swimmingpool

En varmeveksler, der er installeret mellem swimmingpoolens cirkulationsanlæg og bygningens varmesystem, separerer kredsløbene og opvarmer swimmingpoolen. De termodynamiske fordele og omkostningsbesparelserne ved pladevarmevekslere til opvarmning af swimmingpools betyder, at de oftere benyttes til dette formål end rørvarmevekslere. Alfa Laval tilbyder også et kompakt system til genopvarmning og vedligeholdelse af vandtemperaturen i swimmingpools – det såkaldte AquaPool.

Fleksibilitet til at bruge forskellige energikilder

Der kan benyttes en lang række varmekilder til at opvarme swimmingpools, for eksempel overskydende kapacitet fra bygningens opvarmningssystem. Vedvarende energikilder som f.eks. solenergi og geotermisk energi har også stort potentiale som omkostningseffektive varmekilder. Opvarmning af swimmingpools kan også integreres i et større projekt. Feriestedet Cancún Palace i Mexico anvender et aircondition- og swimmingpoolopvarmningssystem baseret på varmevekslere fra Alfa Laval. Udledningen af varmt vand fra kondensatorerne bruges til at opvarme vandet i swimmingpoolen ganske gratis. 

Vi former fremtiden inden for HVAC

Alfa Lavals 360° Serviceportefølje

For at holde dit udstyr i perfekt driftsstand tilbyder Alfa Laval en omfattende portefølje af serviceydelser.

Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan vi kan forlænge dine produkters ydelse.