Search within pages and documents

Anmod om kontakt fra Alfa Laval

Vælg dit land.

HVAC-opvarmning

Alfa Laval leverer energibesparende opvarmningsløsninger, der lever op til kravene i lejligheder, huse, kommercielle bygninger, industrianlæg eller offentlige bygninger. Vores mål er at optimere forholdene lige fra komfortabelt varme indendørs miljøer og behagelige vandtemperaturer i swimmingpools til varmt brugsvand i hanerne.

  • Relaterede applikationer
  • Relaterede produkter
  • Servicetilbud

Brug energien på den smarte måde

Vores løsninger fremmer smart brug af energi, uanset kilden til det varme vand. Om sommeren, når varmesystemet i en bygning ikke anvendes til fuld kapacitet, kan den overskydende kapacitet for eksempel bruges til at opvarme udendørs swimmingpools. Brug af varmegenindvinding fra produktion og andre processer til at opvarme bygninger er en anden energibesparende foranstaltning, der reducerer omkostningerne.

Brug af energi fra vedvarende kilder

Alfa Laval bestræber sig på at integrere vedvarende energikilder i sine energibesparende løsninger til opvarmning, når det er muligt. Energi fra genbrug eller vedvarende energi, for eksempel geotermisk energi eller solenergi, kan ofte bruges som alternativ eller supplerende energikilde i opvarmningssystemer.

Find alt, hvad du behøver til dit HVAC-formål, i Alfa Lavals HVAC-håndbog. 

Læs mere her

For at holde dit udstyr i perfekt driftsstand tilbyder Alfa Laval en omfattende portefølje af serviceydelser.

Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan vi kan forlænge dine produkters ydelse.

 

Anmod om oplysninger

Anmod om tilbud på HVAC-opvarmning