Alfa Laval - HVAC-opvarmning

HVAC-opvarmning

Alfa Laval leverer energibesparende opvarmningsløsninger, der lever op til kravene i lejligheder, huse, kommercielle bygninger, industrianlæg eller offentlige bygninger. Vores mål er at optimere forholdene lige fra komfortabelt varme indendørs miljøer og behagelige vandtemperaturer i swimmingpools til varmt brugsvand i hanerne.

Heating general 640x360

Brug energien på den smarte måde

Vores løsninger fremmer smart brug af energi, uanset kilden til det varme vand. Om sommeren, når varmesystemet i en bygning ikke anvendes til fuld kapacitet, kan den overskydende kapacitet for eksempel bruges til at opvarme udendørs swimmingpools. Brug af varmegenindvinding fra produktion og andre processer til at opvarme bygninger er en anden energibesparende foranstaltning, der reducerer omkostningerne.

Brug af energi fra vedvarende kilder

Alfa Laval bestræber sig på at integrere vedvarende energikilder i sine energibesparende løsninger til opvarmning, når det er muligt. Energi fra genbrug eller vedvarende energi, for eksempel geotermisk energi eller solenergi, kan ofte bruges som alternativ eller supplerende energikilde i opvarmningssystemer.

Vi former fremtiden inden for HVAC

Alfa Lavals 360° Serviceportefølje

For at holde dit udstyr i perfekt driftsstand tilbyder Alfa Laval en omfattende portefølje af serviceydelser.

Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan vi kan forlænge dine produkters ydelse.