Alfa Laval - Varme- og kølecenter

Alfa Laval heating and cooling hub ice chilli top 1200x400

Varme- og kølecenter

Dit varme- og kølecenter. Mange års forskning og testning har resulteret i verdens mest moderne pladevarmevekslere til opvarmning og afkøling. Med de mange funktioner, der er unikke for Alfa Laval, giver disse designs øget effektivitet, pålidelighed og brugervenlighed.


Jeg søger produkter

Find det perfekte match til dit anvendelsesformål med markedets mest fleksible varmevekslerportefølje.

Gennemse produkter Gennemse BIM-filer

Produktnyheder

Lær om den seneste udvikling og innovation af opvarmnings- og afkølingsløsningerne fra Alfa Laval.

Se sidste nyt

Jeg søger svar

Få vejledning, fejlfinding eller support fra erfarne brancheeksperter.

Få flere oplysninger


Hurtig valgguide

Alfa Lavals produktguide er et brugervejligt værktøj, når du skal vælge den bedste løsning til dit formål. Den indeholder også en liste over lokale Alfa Laval-partnere, og du kan bede om et tilbud på det valgte produkt.

product-guide-640x360-B

Flere løsninger af lodningstypen

Se de nyeste opvarmnings- og afkølingsløsninger fra Alfa Laval. På denne side kan du læse om nogle af de nyeste produkter fra Alfa Lavals udvalg af loddede Alfa Laval-varmevekslere.

Alfa Laval CB410 640x360
.
.
heating-and-cooling-hub-why-alfa-laval-1500

Hvorfor Alfa Laval

Din partner inden for opvarmning og afkøling.

.

Anvendelsesformål

Alfa Lavals produkter og løsninger anvendes i hele branchen gennem hele værdikæden, og vi har stor erfaring med lokale og internationale installatører, entreprenører, systembyggere, OEM'er, distributører og grossister på kommercielle og industrielle markeder. Med vores brede vidensbase,  og en bred vifte af teknologi, kan vi hjælpe dig med at finde den ideelle løsning, uanset hvad din virksomhed kræver.

Her kan du læse om nogle af de anvendelsesformål og brancher, vi understøtter. Kontakt os i dag for at lære mere om de løsninger, vi kan tilbyde, for at få opfyldt dine specifikke behov.

Dokumentation

Aircondition

Til aircondition og køleranlæg tilbyder Alfa Laval et komplet udvalg af pladevarmevekslere. De anvendes primært som fordampere og kondensatorer og kan tilpasses specifikke behov. Vi kan også levere varmevekslere designet som economizers eller subcooler til brug sammen med store skrue- eller centrifugalkølere. I kraft af et meget lavt trykfald kan vores varmevekslere desuden bruges i dampkølingsanlæg.

Varmepumper

Hvis du arbejder med varmepumper, kan Alfa Laval levere en varmeveksler, der er fuldt optimeret til dit specifikke system. Dette gør det muligt at opnå den nærmeste mulige temperaturtilgang mellem fordamperen og kondensatoren og derved sikre maksimal effektivitet. Alfa Lavals loddede varmevekslere, varmevekslere af pakningstypen og den delvist svejsede type anvendes i utallige varmepumpesystemer, hvor de fungerer som kondensatorer, fordampere i vand-til-vand- og vand-til-saltlage-systemer og eventuelt som fødevandsforvarmere.

Boligopvarmning og varmt brugsvand

Alfa Lavals udstyr findes i en række boligvarme- og varmtvandsanlæg. I gaskedelsystemer kan vores produkter f.eks. anvendes som sekundære varmevekslere eller som spildgasrekuperatorer. Vi understøtter også en række opgaver inden for solvarme, ferskvandsopvarmning og fjernvarme samt mCHP (mikrokombineret varme og kraft). Uanset dit specifikke formål kan vi hjælpe dig med at finde en ideel løsning, der er skræddersyet til dine behov.


HVAC-køling

Alfa Laval leverer et omfattende sortiment af varmevekslere og komponenter i høj kvalitet til kølingsformål. Vi anvender viden og erfaring fra mange af de fuldførte projekter rundt om i verden, hvad enten det drejer sig om fjernkølingssystemer, datacentre, islagre, frikølingssystemer, trykafbrydere og meget mere.

Oliekøling

Alfa Laval tilbyder et komplet udvalg af kompakte oliekølere, der er specielt designet til at modstå de hårdeste vilkår. De er fremstillet af de bedste materialer og konstrueret med indbygget mekanisk styrke og pålidelighed, som påvirker miljøet mindst muligt. De kan derfor levere effektiv, høj ydeevne til alle industrielle formål inden for hydraulik, vindkraft, smøreolie, motor- og gearkasseolie.

Vedvarende energi

I det voksende område for vedvarende energi er effektiv køling og opvarmning afgørende for opnåelse af bæredygtig produktion, opbevaring eller transformation af energi. Uanset om du arbejder med sol, vind eller vandkraft, bioenergi eller jordenergi, tilbyder Alfa Laval et komplet udvalg af teknologier, der er specielt designet til at øge den samlede effektivitet. Vi samarbejder med dig om at finde den perfekte løsning ud fra dine behov, som kan muliggøre mere bæredygtigt materiale og energiforbrug.

Proceskøling eller -opvarmning

Alfa Lavals brede udvalg af pladevarmevekslere tilbyder tilsvarende mange fordele i forbindelse med industriopgaver. Produktionsteknologien, der anvendes til vores solceller, eliminerer f.eks. behovet for pakninger og tykke rammeplader. Vi har også udviklet patenterede funktioner, som sikrer fremragende modstand mod træthed i flere former for procesopvarmning og køling.

Det er nogle af grundene til, at Alfa Laval i dag er verdens førende inden for varmevekslere til termiske industriløsninger. Vores varmevekslere kan udføre forskellige opgaver inden for områder som brændselsceller, kraftvarmeværker (kombineret varme og kraft), lufttørringsapparater, luftkompressorer, køling af plastinjektion, halvlederkøling, temperaturregulering for testkamre, dampsystemer, kraftomformere og meget mere.

Afkøling

Alfa Lavals produkter trækker på mere end 80 års vellykket viden inden for varmeoverførsel, når vi udvikler kølingsløsninger med højeste ydeevne og energieffektivitet og både enkelhed og lethed for øje. Vores fortsatte indsats inden for forskning og udvikling betyder, at vores produkter er egnede til brug med naturlige og miljøbevidste kølemidler (lav GWP), herunder i komplekse kaskadesystemer. Du kan således trække på vores erfaring og ekspertise for sikre dig, at dine løsninger er fremtidssikrede.

I dag findes Alfa Lavals varmevekslere i utallige kommercielle køleanlæg, som spænder fra transportkøling, supermarkeder, kølende salgsautomater og skøjtebaner. Vi tilbyder også optimerede løsninger til industrielle køleanlæg.

.
.
heating-and-cooling-hub-products-1920x480

Produkter

Udforsk det største, bredeste og mest fleksible udvalg af varmevekslere på markedet. Med løsninger til ethvert formål og enhver tænkelig funktion er det let at finde den løsning, der passer perfekt til dine behov.

.

Hurtig valgguide

Alfa Lavals produktguide er et brugervejligt værktøj, når du skal vælge den bedste løsning til dit formål. Den indeholder også en liste over lokale Alfa Laval-partnere, og du kan desuden bede om et tilbud på det valgte produkt. Vælg dit anvendelsesområde for at komme i gang. 


Produktinformation

Loddede pladevarmere
vekslere

Se produkter

Fusionsloddede pladevarmevekslere

Se produkter

Pladevarme af pakningstypen
vekslere

Se produkter

Guide til udskiftning af loddede Alfa Laval-varmevekslere

Guide til udskiftning af loddede Alfa Laval-produkter er et tværgående værktøj, der finder det nærmeste match mellem konkurrenters enheder og Alfa Laval-enheder.

For at få adgang til dette værktøj skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at komme i gang.

Alfa Laval brazed plate heat exchangers

Hurtig valgguide

Alfa Lavals produktguide er et brugervejligt værktøj, når du skal vælge den bedste løsning til dit formål. Den indeholder også en liste over lokale Alfa Laval-partnere, og du kan bede om et tilbud på det valgte produkt.

product-guide-640x360-B
.

Vidensbank

Med mere end 80 års vellykket udvikling inden for varmeoverførsel kan vi tilbyde dig et væld af informationer og ressourcer til at løse udfordringer eller forbedre dit udstyrs ydeevne. Uanset spørgsmålet har vores vidensbank om varmeoverførsel og vores kundeservice de svar, du leder efter.

Hvidbog: Finde rundt på det foranderlige marked for kølemidler

En vejledning til valg og tilpasning af alternative kølemidler til forskellige opvarmnings- og kølingsformål

White paper: Navigating a changing refrigerants market

Hvidbog: Ammoniakpermeation i pladevarmevekslere af den halvsvejsede type

Pladevarmevekslere af den delvist svejsede type er det perfekte valg til forskellige kølingsformål. Operatører bemærker til tider en svag lugt af ammoniak og bekymrer sig over, om dette kan skyldes en lækage. I denne hvidbog viser vi, at denne lugt i de fleste tilfælde skyldes en naturlig proces kaldet permeation, hvor en lille mængde ammoniak passerer gennem de massive pakninger omkring åbningerne.

white-paper-Ammonia-permeation-in-semiwelded-plate-heat-exchangers-640x360 B

Fremtidens kølemidler

Spørgsmål om forandringerne på det moderne marked for kølemidler? Se denne korte video om, hvilken type kølemiddel du skal vælge.

Energieffektivitet

Udforsk de avancerede funktioner til sikring af bæredygtig og rentabel energieffektivitet i forbindelse med dine opvarmnings- og kølingsformål.

Enkelhed til din virksomhed

Lær om de skridt, som Alfa Laval har taget for at gøre valget af en varmeveksler mindre kompliceret.

AlfaNova: ægte rustfrit stål

Få fakta om AlfaNova - en 100 % rustfri stålvarmeveksler bygget med vores patenterede fusionssvejsningsproces.

Fempunktsjustering sikrer en mere pålidelig oplevelse

Alfa Laval har udviklet funktioner til at forbedre varmevekslerens pålidelighed og minimere dem potentielle nedetid. Her forklarer ekspert Torgny systemet for fempunktsjustering.

Forvent nemmere vedligeholdelse

Funktioner som ClipGrip™, der forenkler vedligeholdelsen, er med til at sikre længst mulig levetid og de laveste ejeromkostninger for dit udstyr. Se denne video med ekspert Johan for at lære mere.

 

Opnå højere effektivitet med CurveFlow™

I denne video forklarer Alfa Laval-ekspert Martin, hvordan avancerede funktioner som CurveFlow™-distributionsområdet øger varmeeffektiviteten.

.

Ofte stillede spørgsmål om opvarmning og køling

Her finder du en række almindelige spørgsmål sammen med svarene fra Alfa Lavals eksperter. Kan du ikke se dit spørgsmål? Kontakt os i dag for at få et personligt svar fra vores erfarne team.

Alfa Laval heating and cooling contact man refrigeration
.
.
consultant-tools-1920x480

Vores konsulentværktøjer

Alfa Laval har med basis i unik viden fra årtiers erfaring med at levere termiske løsninger skabt en række værktøjer, som du kan bruge til at lette dit daglige arbejde.

.
.

Kontakt

Alfa Lavals varmevekslere sælges af lokale eksperter. Kontakt din nærmeste Alfa Laval-ekspert for at lære mere.

heating-and-cooling-hub-contact-640-360

Hurtig valgguide

Alfa Lavals produktguide er et brugervejligt værktøj, når du skal vælge den bedste løsning til dit formål. Den indeholder også en liste over lokale Alfa Laval-partnere, og du kan bede om et tilbud på det valgte produkt.

product-guide-640x360-B