Rumopvarmning

Formålet med rumopvarmning er at sørge for et behageligt indeklima – hjemme, på arbejde eller i offentlige bygninger. Få flere oplysninger om vores komplette udvalg af løsninger til at sikre ensartet og omkostningseffektiv indendørs komfort.

space heating 640x360

Overførsel af varme

Afhængigt af indendørsmiljøet og andre faktorer kan varme overføres ved hjælp af radiatorer, gulvvarme eller luftvarmere. Brug af varmt vand til rumopvarmning, for eksempel i radiatorer, er meget almindelig. Et alternativ til radiatorer er gulvvarme, hvor der placeres varmekredsløb under gulvet. En luftvarmer, der blæser varm luft ind i et lokale, er mere almindeligt anvendt i offentlige bygninger.

Komplette løsninger til rumopvarmning

Alfa Laval tilbyder komplette løsninger med et stort udvalg af kapaciteter til rumopvarmning i bygninger af enhver størrelse. For eksempel leverer Micro-fjernvarmeunit en komplet løsning til fjernvarme og varmt vand til lejligheder eller mindre huse, der er sluttet til et fjernvarmenet. Varmen reguleres automatisk afhængigt af udendørstemperaturen for at opretholde den ønskede temperatur for indendørs komfort.  

Vi former fremtiden inden for HVAC

Alfa Lavals 360° Serviceportefølje

For at holde dit udstyr i perfekt driftsstand tilbyder Alfa Laval en omfattende portefølje af serviceydelser.

Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan vi kan forlænge dine produkters ydelse.