Frikøleluft

Luftbaseret gratis køling benytter kold udendørsluft som kølemiddel for afkølet vand. Denne metode er en økonomisk og miljøvenlig løsning til aircondition og proces i sammenligning med mekanisk køling. Find ud af, hvordan du opnår de store fordele ved fri køling i specifikke anvendelser og integrerer den i en komplet kølingsløsning.

Free cooling air 640x360

Find den rette kølekombination

Fri køling kan dække behovet for køling i årets koldere perioder, når den udvendige lufttemperatur falder under den påkrævede procestemperatur. I luftbaserede løsninger passerer luften gennem en luftkøler, adiabatisk køler eller et køletårn på vejen mod varmeveksleren. Alfa Laval udnytter sit omfattende viden om anvendelsesområdet til at identificere den bedste kombination af fri køling og ”chiller” køling til drift hele året. Energiforholdet mellem en køler og gratis køling er 5 til 1 sammenlignet med mekanisk køling.

Opnå den fulde fordel ved fri køling

Alfa Laval er den eneste leverandør, der tilbyder kombinationen af adiabatisk køler eller luftkøler og pakningsforsynet varmeveksler som kernen i luftbaserede fri kølesystemer. Effektiv varmeveksling er nøglen til at opnå størst mulig fordel fra fri køling. Dette er grunden til, at Alfa Lavals varmevekslere benyttes i luftbaserede fri køleapplikationer i hele verden

Vi former fremtiden inden for HVAC

Alfa Lavals 360° Serviceportefølje

For at holde dit udstyr i perfekt driftsstand tilbyder Alfa Laval en omfattende portefølje af serviceydelser.

Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan vi kan forlænge dine produkters ydelse.