Re-Made to matter

Re-Made to matter

Gør en forskel – for din virksomhed og vores planet

Opgrader til en ny pladevarmeveksler, og få refusion for dit gamle udstyr

Har dine varmevekslere nået slutningen af deres livscyklus? Eller leder du efter en moderne løsning til at øge effektiviteten?

Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at overveje en udskiftning. Skift din gamle varmeveksler ud med en ny med vores fordelagtige udvekslingsprogram – vi refunderer værdien af dit gamle udstyr.


Find din opgradering i dag

Upgrade to a new plate heat exchanger and get a refund for your old equipment

 

GreenOne-energy-savings-new-EN.jpg

Den nemme måde at reducere dine energiomkostninger på og øge energieffektiviteten

Med det fordelagtige udvekslingsprogram er en refusion kun starten på dit besparelsespotentiale. Alfa Lavals innovative varmevekslerteknologi øger markant energieffektiviteten i dine processer. Det betyder drastisk lavere strømforbrug og CO2-udledning samt en betydelig reduktion i dine langsigtede driftsomkostninger.

Med andre ord er det en klassisk win-win-win situation. Hvis du er interesseret i at se, hvor meget du kan spare, kan du prøve vores beregningsværktøj nu.


Se, hvor meget du kan spare

Mere effektivitet. Færre råmaterialer.

Der er ingen hurtig løsning i overgangen til en kulstofneutral og cirkulær fremtid. Heldigvis har Alfa Laval og Stena Recycling arbejdet sammen om at komme med en smart, bæredygtig og brugervenlig løsning.

Dette fordelagtige udvekslingsprogram vil gøre det muligt at genvinde helt op til 100% af de ædle metaller, der findes i gamle varmevekslere. Det betyder, at vi kan beskytte miljøet og reducere brugen af primære materialer i vores egen produktion. Vi overfører disse besparelser til dig med en refusion på dit gamle udstyr, når du opgraderer til en ny varmeveksler.

Der er yderligere miljøfordele, når du skifter til moderne og mere termisk effektive varmevekslere i din proces. Du vil se en øjeblikkelig forbedring af din energieffektivitet, mens strømomkostningerne og dine CO2 aftryk reduceres. På denne måde arbejder vi sammen for at dekarbonisere vores industri.


Boost din bæredygtighed i dag

 

GreenOne-end-of-lifecycle-flow-chart.jpg

 

Et banebrydende samarbejde med fokus på bæredygtig genanvendelse

Alfa Laval og Stena Recycling er gået sammen om at muliggøre dette banebrydende udskiftningsprogram for pladevarmevekslere. Vi har kombineret vores førende ekspertise og fælles passion for bæredygtighed for at skabe en mere cirkulær tilgang til varme- og køleapplikationer. Det er også et stort skridt i forhold til at tackle klimaforandringer i vores industri, hvilket understøtter Alfa Lavals mål om at blive CO2-neutral før udgangen af 2030.


Læs mere om partnerskabet

5 enkle trin til en mere bæredygtig drift

GreenOne-step01.png

1. Fortæl os om din nuværende varmeveksler
Vi beregner din refusion ud fra mærke og model (de fleste mærker accepteres).

GreenOne-step02.png

2. Opgrader til en ny varmeveksler
Find en ny model, der passer bedst til dine behov.

GreenOne-step03.png

3. Foretag dit køb
Modtag din bæredygtighedsrapport og refusion med det samme.

GreenOne-step04.png

4. Returnér din gamle enhed til genbrug
Følg instruktionerne, der er vedlagt for din nye varmeveksler,
for at bestille gratis retur.

GreenOne-step05.png

5. Stena Recycling genbruger din gamle varmeveksler
Materialet fra din gamle varmeveksler bruges til at producere nye, mere effektive Alfa Laval varmevekslerteknologier.

Det bliver nemt at gøre en forskel

  • Oplev det nye udskiftningsprogram fra to førende ledere inde for bæredygtighed: Alfa Laval og Stena Recycling.
  • Udskift din forældede termiske løsning, og opgrader til vores innovative, yderst effektive pladevarmeteknologier.
  • Modtag en refusion for din gamle varmeveksler, når du opgraderer til en ny, og foretag en forbedring af den industrielle cirkularitet.
  • Se øjeblikkelige energibesparelser i dine processer med lavere strømomkostninger og reduceret CO2 aftryk.
  • Modtag en detaljeret opsummering af dine energieffektivitetsforbedringer, der kan bruges i din virksomheds bæredygtighedsrapport.


Gør en forskel i dag

 

GreenOne-recycling-img.jpg

 

GreenOne-FAQ.jpg

Modtag alle informationer

Har du yderligere spørgsmål? Vil du lære mere om, hvordan vores udskiftningsprogram fungerer, og hvordan din drift kan få gavn af det? Gå videre til vores FAQ-side for at få alle informationer. Hvis du ikke finder dit svar der, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte. Så vil en af vores eksperter hjælpe dig igennem processen og besvare alle dine spørgsmål undervejs!


Se de ofte stillede spørgsmål

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil have en guidet digital rundvisning, hvor vi hjælper dig igennem processen omkring at genbruge din varmeveksler og samtidig få rabat på den nye, skal du blot udfylde denne formular, så kontakter vi dig. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål til Alfa Laval og Stena Recyclings udvekslingsprogram.

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.