Re-Made to matter

Re-Made to matter

Et banebrydende samarbejde med fokus på bæredygtig genanvendelse

Vi arbejder sammen for at løse vores udfordringer

Når det kommer til vores klimaudfordringer, er der ingen hurtige løsninger, der passer til alle - især ikke i den industrielle sektor. Der er behov for, at vi alle værner om vores naturlige ressourcer. Dette omfatter de fysiske materialer vi bruger, men også optimering af vores brug af energi gennem forbedret effektivitet. Hver kW vi kan spare, gør en forskel.

Alt, hvad der kan gøres på en bedre måde, skal gøres. Fra store strukturelle ændringer og store innovationer til små forbedringer og mindre justeringer. Hvert skridt i den rigtige retning udgør en vigtig del af puslespillet. Vi samarbejder om at fremskynde overgangen til en kulstofneutral og cirkulær fremtid. Og det er netop, hvad partnerskabet mellem Stena Recycling og Alfa Laval repræsenterer. Vi kalder det "en genskabelse, der gør en forskel".

 

 

cleantech-Recycling-intro-img-final.jpg

Innovativ bæredygtighed fra to brancheførende ledere

"En genskabelse, der gør en forskel" repræsenterer en banebrydende ny model, der omdanner pladevarmevekslere i slutningen af deres livscyklus og genanvender dem i en ny forbedret varmevekslerteknologi. Med innovation fra to ledere inden for deres respektive områder, vil dette udvekslingsprogram tilbyde en mere cirkulær tilgang til opvarmnings- og afkølingsopgaver. Forbedring af energieffektiviteten i disse applikationer, er ligeledes et vigtigt skridt hen imod at hjælpe vores industri med at håndtere klimaændringer og blive CO2-neutral.


Lær mere

Om Stena Recycling

Stena Recycling gør genbrug til en bæredygtig forretning. Med 3000 engagerede medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Polen, Tyskland og Italien, skaber Stena Recycling langsigtede løsninger hver dag for både kunder og samfundet. Ud over effektiv og værdiskabende genanvendelse, tilbyder Stena Recycling tjenester såsom Design for Recycling, hvilket øger genanvendelseshastigheden for produkter, der allerede er i designfasen. Stena Recycling er en del af Stena Metall Group.


Besøg Stena Recyclings hjemmeside

 

GreenOne-Stena-Recycling-final.jpg

Et perfekt match

For at fremme overgangen til en kulstofneutral og cirkulær fremtid, handler det ikke om at stoppe de ting vi laver. Det handler om at begynde at gøre tingene på den mest gavnlige måde. For eksempel antages det, at energieffektivitet alene vil gøre det muligt for os at reducere omkring 40% af den globale CO2-udledning. Genanvendelse sparer desuden store mængder energi, og påvirker klimaet mindre sammenlignet med råmaterialer, der skal udvindes fra primære naturkilder.

Derfor er partnerskabet mellem Stena Recycling og Alfa Laval det perfekte match. Stena Recycling hjælper industrier med at opnå en cirkulær materialestrøm ved at genanvende industriaffald, udtjente produkter, samt give materialet nyt liv under fremstillingen af nye produkter.

Alfa Laval udvikler avancerede og termisk effektive pladevarmevekslerteknologier, som muliggør energiforbedringer inden for alt fra tung og let industri til datacentre samt opvarmning og køling af boliger. Alfa Lavals varmevekslere sparer ca. 50 GW strøm om året - det samme beløb, der er nødvendigt til opvarmning af 10 millioner nordiske hjem. Dette svarer til en reduktion på 25 millioner ton af den globale kulstofemission.

Ved at bringe vores kompetencer sammen, reducerer vi brugen af vores planets begrænsede ressourcer, sparer en masse energi og gør en forskel for klimaet.
En klassisk win-win-win situation.

Mediemeddelelse: et banebrydende samarbejde

Udover at skabe betydelige besparelser for vores kunder, repræsenterer vores udskiftningsprogram en banebrydende tilgang til bæredygtighed i vores branche.

"Dette er et vigtigt skridt mod en mere cirkulær og bæredygtig tilgang, når vi køber materialer ... [til] vores produkter," siger Susanne Pahlén Åklundh, formand for energidivisionen.

Fredrik Pettersson, administrerende direktør for Stena Recycling Sweden, er enig: "Samarbejdet med Alfa Laval viser endnu engang de effektive cirkulære løsninger vi er i stand til at skabe, når vi samarbejder".

 

Læs hele historien

 

GreenOne-Alfa-Laval-Stena-partnership-people.jpg

5 enkle trin til en mere bæredygtig drift

GreenOne-step01.png

1. Fortæl os om din nuværende varmeveksler
Vi beregner din refusion ud fra mærke og model (de fleste mærker accepteres).

GreenOne-step02.png

2. Opgrader til en ny varmeveksler
Find en ny model, der passer bedst til dine behov.

GreenOne-step03.png

3. Foretag dit køb
Modtag din bæredygtighedsrapport og refusion med det samme.

GreenOne-step04.png

4. Returnér din gamle enhed til genbrug
Følg instruktionerne, der er vedlagt for din nye varmeveksler,
for at bestille gratis retur.

GreenOne-step05.png

5. Stena Recycling genbruger din gamle varmeveksler
Materialet fra din gamle varmeveksler bruges til at producere nye, mere effektive Alfa Laval varmevekslerteknologier.