Alfa Laval - Forarbejdning af fisk

Forarbejdning af fisk

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger til udvinding og raffinering af fedtstoffer, olier og proteiner fra overskydende råvarer i fisk, f.eks. til produktion af værdifulde fedtstoffer og proteiner til fødevareingredienser.

Fish processing 640x360

Hurtigt, hygiejnisk og pålideligt

Når man skal forarbejde fisk, skaldyr og andet liv i verdenshavene til produkter, der skal spises eller på anden vis anvendes af enten mennesker eller dyr, stilles der usædvanligt store krav til hastighed, pålidelighed og hygiejne.

Bedre kombinationer

En af de mest enkle måder at opnå de bedste og mest profitable resultater ved forarbejdning af fisk, skaldyr og krill på er at sikre, at alle komponenter og systemer samarbejder ubesværet og pålideligt – så disse understøtter hinandens effektivitet i stedet for at forringe den. 

Systemer, moduler eller udstyr

Alfa Laval kan tilbyde dig hele spektret af muligheder, lige fra komplette procesinstallationer til formonterede moduler og individuelle specialiserede enheder.

Du kan også benytte dig af Alfa Lavals enestående praktiske viden og erfaring i arbejdet med at udbygge, forbedre og finjustere enhver installation til forarbejdning af fisk, skaldyr eller krill.

Branchens nye standarder

Ved at bruge Alfa Lavals produktudvalg vil du kunne udføre en proces i industriel skala med mindre spild og lavere energiforbrug. Ved brug af avancerede teknologiske løsninger, vil du kune være i stand til at forbedre både kvalitetsstandarden og avancen.

Fra affald til indtægter

I mange tilfælde medfører forarbejdning af fisk og skaldyr ofte mange bi- og restprodukter. De fleste af disse omdannes til komponenter i andre produkter med relativt lav indtjening eller som dyrefoder.

Med Alfa Lavas teknologier kan man dog omdanne restprodukter og andre råmaterialer til kilder til værdiskabende spiselige proteiner, der har et betydeligt kommercielt potentiale. Alfa Laval er en pioner inden for dette højvækstområde.

Surimi som mulighed

Forarbejdningen af fisk resulterer i mange biprodukter, som Alfa Lavals teknologier giver jer mulighed for at omdanne til nye indtægtskilder.

Et af disse biprodukter er Surimi, som er et populært fiskebaseret fødevareprodukt, der specifikt er beregnet til at efterligne teksturen, konsistensen og farven i hummere, krabber og andre skaldyr.

Downloads

Optimer jeres pålidelighed og udbytte med Alfa Lavals protein-, fedt- og oliegenvindingssystemer

Rentabilitetens byggesten

 

Udvikling af surimi-muligheder – globalt

Få indtjening i nettet

 

Løsninger til forarbejdning af fisk og kød

Innovative rendering solutions.jpg

Innovative afsmeltningsløsninger

 

.