Forarbejdning af fisk
Vi tilbyder en bred vifte af løsninger til udvinding og raffinering af fedtstoffer, olier og proteiner fra overskydende råvarer i fisk, f.eks. til produktion af værdifulde fedtstoffer og proteiner til fødevareingredienser.
Hurtigt, hygiejnisk og pålideligt
Når man skal forarbejde fisk, skaldyr og andet liv i verdenshavene til produkter, der skal spises eller på anden vis anvendes af enten mennesker eller dyr, stilles der usædvanligt store krav til hastighed, pålidelighed og hygiejne.
Bedre kombinationer
En af de mest enkle måder at opnå de bedste og mest profitable resultater ved forarbejdning af fisk, skaldyr og krill på er at sikre, at alle komponenter og systemer samarbejder ubesværet og pålideligt – så disse understøtter hinandens effektivitet i stedet for at forringe den.
Systemer, moduler eller udstyr
Alfa Laval kan tilbyde dig hele spektret af muligheder, lige fra komplette procesinstallationer til formonterede moduler og individuelle specialiserede enheder.
Du kan også benytte dig af Alfa Lavals enestående praktiske viden og erfaring i arbejdet med at udbygge, forbedre og finjustere enhver installation til forarbejdning af fisk, skaldyr eller krill.
Branchens nye standarder
Ved at bruge Alfa Lavals produktudvalg vil du kunne udføre en proces i industriel skala med mindre spild og lavere energiforbrug. Ved brug af avancerede teknologiske løsninger, vil du kune være i stand til at forbedre både kvalitetsstandarden og avancen.
Fra affald til indtægter
I mange tilfælde medfører forarbejdning af fisk og skaldyr ofte mange bi- og restprodukter. De fleste af disse omdannes til komponenter i andre produkter med relativt lav indtjening eller som dyrefoder.
Med Alfa Lavas teknologier kan man dog omdanne restprodukter og andre råmaterialer til kilder til værdiskabende spiselige proteiner, der har et betydeligt kommercielt potentiale. Alfa Laval er en pioner inden for dette højvækstområde.
Surimi som mulighed
Forarbejdningen af fisk resulterer i mange biprodukter, som Alfa Lavals teknologier giver jer mulighed for at omdanne til nye indtægtskilder.
Et af disse biprodukter er Surimi, som er et populært fiskebaseret fødevareprodukt, der specifikt er beregnet til at efterligne teksturen, konsistensen og farven i hummere, krabber og andre skaldyr.
Downloads
Downloads
Optimer jeres pålidelighed og udbytte med Alfa Lavals protein-, fedt- og oliegenvindingssystemer
Udvikling af surimi-muligheder – globalt
Løsninger til forarbejdning af fisk og kød
Innovative afsmeltningsløsninger