Alfa Laval Q-doc-dokumentationspakker

Alfa Laval Q-doc er vores komplette dokumentationspakke til standardkomponenter. Q-doc er baseret på GDP (Good Documentation Practice) og dokumenterer alle aspekter lige fra råmaterialer til det leverede udstyr. Med fuld gennemsigtighed, når det gælder sourcing-, produktions- og forsyningskæder, er det enkelt at spore selv de mindste ændringer i materialer og produktionsprocedurer – også når det gælder reservedele

Dokumentation til biotek- og lægemiddelbehov 

Standard Alfa Laval Q-doc-dokumentationspakken for Alfa Laval UltraPure-udstyr garanterer fuld sporbarhed af alle produktkontaktdele som f.eks. stål, pakninger osv. Det sikrer, at delene passer perfekt hver gang, og forhindrer mulige forsømmelser, der kan nødvendiggøre revalidering.

Alfa Laval Q-doc omfatter overensstemmelseserklæring, materialecertifikater, relevante testcertifikater og oplysninger om nødvendige Alfa Laval-reservedelskit  til standardkomponenter.  Som det er tilfældet med fabriksgodkendelsestest (FAT – Factory Acceptance Tests) for vores separationssystemer, understøtter Q-doc-dokumentationspakken en problemfri kvalifikations- og valideringsproces, og giver dig ro i sindet i lang tid fremover. 

Download af Q-doc-dokumentationspakken 

Al Q-doc-dokumentation kan downloades på dette websted.

Sådan finder du et Q-doc-certifikat:

  • Indtast serie- eller id-nummeret i søgefeltet øverst på denne side
  • Tryk på søg
  • Q-doc for det indtastede produkt vises i søgeresultaterne og kan downloades i PDF-format

Download et eksempel på Q-doc:

Produktkatalog

Seneste 'Close at hand'-online version  

Find et Alfa Laval produkt

3.1 certificater for Alfa Laval rør og fittings

3.1 certificater ifm. EN10204 for leverede Alfa Laval rør og fittings. 

Download 3.1 certifikater

Brochure: En sund indsprøjtning for din virksomhed