Search within pages and documents

Anmod om kontakt fra Alfa Laval

Vælg dit land.

Originale reservedele

Intet kommer i nærheden af Alfa Laval

Når det drejer sig om reservedele, er der intet som kvalitetsdele fra Alfa Laval. Med hurtig, nem adgang til det bredeste sortiment af reservedele i høj kvalitet og med lang levetid kan du forøge produktiviteten, maksimere oppetid samt spare tid og penge på langt sigt. 

Alfa Laval Spare PartsKvalitet uden sidestykke

Reservedele fra Alfa Laval, der er udviklet og fremstillet med henblik på holdbarhed, driftssikkerhed, produktivitet, mindre miljøpåvirkning og lang levetid, leverer enestående ydelse igen og igen. Alfa Lavals reservedele, der er fremstillet efter præcise specifikationer, har dokumenteret ydelsen i vores materiale- og testlaboratorier samt i proceslinjer overalt på kloden.

Disse reservedele, der er dokumenteret ifølge certificeringskrav, er under konstant forbedring for at imødekomme de højeste standarder og overholde forskellige forskrifter, f.eks. REACH. Når det er nødvendigt, kan Alfa Laval levere certificering af komplet sporbarhed for kritiske reservedele til fødevare-, bioteknologi-, medicinal-, offshore- og atomkraftindustrierne.

Brugen af Alfa Lavals reservedele er i sidste instans det mest økonomiske valg og beskytter effektivt anlæggets driftssikkerhed, hvilket maksimerer oppetid og minimerer nedetid. 

Laveste samlede ejeromkostninger

Brugen af Alfa Lavals reservedele sikrer de laveste mulige samlede ejeromkostninger i hele levetiden for dit kvalitetsudstyr fra Alfa Laval. Du kan være sikker på de rigtige dele i den rigtige emballage med det rigtige pasmål og de rigtige instruktioner. Denne type udstyrspleje bevarer udstyrets værdi i hele levetiden. 

Alfa Laval Spare PartsTilgængelighed 24/7

Alfa Lavals reservedele er tilgængelige 24 timer i døgnet – overalt på kloden. Via vores verdensomspændende servicenetværk har du nem adgang til vores reservedelslager i alle tidszoner gennem otte større Alfa Laval-distributionscentre. Autoriserede Alfa Laval-distributører giver også hurtig adgang til lokalt reservedelslager, især for pumpe- og ventildele.

Alfa Laval opretholder en omfattende lagerbeholdning af reservedele, som støtter vores nuværende produktsortiment såvel som nogle ældre reservedele med op til 100 år på bagen.

Vores varelagersystem indeholder specifikke oplysninger, f.eks. tekniske detaljer og tilgængelighed, om mere end 450.000 dele. Vi har mere end 50.000 unikke reservedele på lager.

How can we help you?

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle forespørgsler eller spørgsmål. 

Kedelteknologi
Telefon: +45 9930 4000
E-mail: info.aalborg@alfalaval.com

Marine - reservedele og service
Telefon: +45 4457 6200
E-mail: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

Off-shore / Landebaseret Alfa Laval-udstyr - reservedele og service
Telefon: +45 4457 6200
E-mail: partsandservice.dk@alfalaval.com

Vagttelefon for service af Marine-udstyr
Telefon: +47 905 24 620

 Kontakt os


Alfa Laval Exclusive StockVælg en eksklusiv lageraftale fra Alfa Laval for at reservere og få opbevaret kritiske reservedele på et af vores distributionscentre eller et andet sted. Du betaler den fulde pris for reservedelene, når du anmoder om dem. Afsendelse samme dag reducerer nedetid og giver fuldstændig ro i sindet.

  • Nødtjenester. Med henblik på at minimere nedetid i tilfælde af uplanlagte afbrydelser modtager vi også anmodninger om reservedele uden for normale åbningstider.
  • Servicesæt. Vi har sæt til idriftsættelse, opgradering, forebyggende vedligeholdelse, midlertidig og omfattende service, som er brugervenlige og øger effektiviteten. Hvert sæt indeholder alle de nødvendige dele til en bestemt servicehændelse. Hjælpe- og opgraderingssæt kan også fås hos Alfa Lavals distributionscentre. Disse sæt forenkler bestillingsprocessen og sikrer, at alle dele er tilgængelige til at udføre den valgte service.
  • Udskiftningsdele. Renoverede dele til centrifuger højner tilgængeligheden, sænker omkostningerne, gør gennemløbstiden hurtigere og reducerer nedetid.