Search within pages and documents

Anmod om kontakt fra Alfa Laval

Vælg dit land.

Alfa Lavals kanalpartnerprogram

Skab vækst i virksomhederne – i fællesskab

Alle vores kanalpartnere er vigtige for os. De er en central del af den måde, vi gør forretning på, og de hjælper os med at opnå en global tilstedeværelse på markedet. Det er grunden til, at vi stræber efter at hjælpe vores kanalpartnere med at vokse.

Når du bliver Autoriseret-, Certificeret- eller Master Alfa Laval-kanalpartner, vil du modtage de værktøjer og den support, som du har brug for til at opnå mere forretning fra nye og eksisterende kunder.

Gensidig vækst

Vores kanalpartnerprogram har fokus på at skabe stabile partnerskaber, som bliver ved med at være profitable over lang tid. Dette gøres ved at levere konkrete forretningsresultater!

AAlfa Laval Authorized Integratorutoriseret

Som autoriseret partner får du adgang til nye værktøjer, der hjælper dig med at drive din forretning mere effektivt, og dine medarbejdere vil få nye kompetencer, samtidig med at det stiller begrænsede krav til tidsforbrug og ressourcer 

Alfa Laval Certified Service PartnerCertificeret

Når du tager skridt til at blive certificeret partner, bringer dette vores virksomheder tættere sammen med henblik på at skabe ny muligheder for gensidig vækst. Når du bliver certificeret partner, udarbejder vi en forretningsplan, der indeholder detaljerede oplysninger om fremtidige vækstmål og udviklingsaktiviteter.

MAlfa Laval Master Distributoraster

Når du bliver master-partner, får vores virksomheder et højt niveau af gensidigt engagement. Dette skaber muligheder, som kun en global, markedsledende virksomhed kan opnå. Vores specialister arbejder tæt sammen med master-partnere med henblik på at styrke partnerens markedsposition. Dette omfatter skræddersyet, dybtgående træning, der understøtter dit salgsarbejde ved at give dine medarbejdere et højt niveau af viden om Alfa Laval-produkter og services.

Udforsk dine nye forretningsmuligheder

Hvis du gerne vil i kontakt med vores kanalpartnere for at lære mere om Alfa Lavals kanalpartnerprogram, er du velkommen til at kontakte os.

Growing our businesses together - Alfa Laval channel partner programmeAlle vores kanalpartnere er vigtige for os. De er en central del af den måde, vi gør forretning på, og hjælper os med at opnå en global tilstedeværelse på markedet. Det er grunden til, at vi stræber efter at hjælpe vores kanalpartnere med at vokse.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vil du vide mere?

Kontakt os

Alfa Laval Anytime - vores eBusiness

 

Alfa Laval Anytime er Alfa Lavals eBusiness-løsning med oplysninger og værktøjer til vores kanalpartnere.

Kanalpartnere, der har adgang til onlineværktøjet, bevarer kontrollen med deres kunders ordrer hele vejen gennem leveringskæden. Ordreoplysninger kan tjekkes i realtid, mens ny ordrer når frem til fabrikken på få sekunder.

Med Alfa Laval Anytime kan produkter, der er forsynet med artikelnumre, samt konfigurerede komponenter bestilles under den samme indkøbssession på nettet, og løsningen omfatter også et brugervenligt konfigurationsværktøj.

Kanalpartnere, der endnu ikke har adgang til onlineværktøjet, bedes kontakte deres lokale Alfa Laval-repræsentant.

Alfa Laval Anytime