Search within pages and documents

Anmod om kontakt fra Alfa Laval

Vælg dit land.

360° Serviceløsninger

Bringer ydelsen op på et højere niveau

Service technician

Du sikrer på bedst mulig måde, at dine processer fortsat leverer topresultater, ved at bruge serviceløsninger fra Alfa Laval. Med vores omfattende portefølje af tjenester har du lige præcis det, der skal til for at bringe dine processer op på det næste niveau.

Service-knowhow

Vores fagkyndige serviceteknikere med ekspertise inden for varmeoverførsel, separation og væskehåndtering ved, hvordan dine processer optimeres med Alfa Lavals udstyr. Vi anvender endvidere vores tekniske ekspertise på at holde udstyr af alle fabrikater i god driftsstand via en tjeneste, vi kalder AllBrands. 

Effektiviser driften

Med Alfa Lavals auditerings- og rådgivningstjenester kan du realisere udstyrets, systemets eller processens fulde potentiale. Alfa Lavals eksperter evaluerer og analyserer driftsydelsen og anbefaler metoder til at forbedre ydelsen og reducere de samlede ejeromkostninger.

 Auditering og rådgivningstjenester

Optimer serviceintervaller

Med Alfa Lavals tilstandsovervågning kan du fastlægge de rigtige serviceintervaller for dit udstyr. Planlægning af vedligeholdelse med udgangspunkt i faktiske driftsforhold forøger oppetiden, forbedrer sikkerheden og sparer tid og penge. 

Alfa Laval tilstandsovervågning 

Genopret ydelsen

Via Alfa Lavals rengørings- og kemikalietjenester kan procesoverflader gendannes til optimal tilstand. Vores CIP-systemer (Cleaning-In-Place) og rengøringsmidler er specielt designede og formulerede til effektivt at fjerne opbygning af aflejringer fra Alfa Lavals varmeoverførsels-, separations- og væskehåndteringsudstyr. 

Alfa Laval rengørnings- og kemikalietjenester

Med Alfa Lavals renoverings- og reparationstjenester kan du sikre, at dine varmevekslere og andet udstyr leveret af Alfa Laval fortsat leverer høj effektivitet og optimal ydelse. 

 Alfa Laval rekonditionering- og reparationstjenester

How can we help you?

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle forespørgsler eller spørgsmål. 

Kedelteknologi
Telefon: +45 9930 4000
E-mail: info.aalborg@alfalaval.com

Marine - reservedele og service
Telefon: +45 4457 6200
E-mail: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

Off-shore / Landebaseret Alfa Laval-udstyr - reservedele og service
Telefon: +45 4457 6200
E-mail: partsandservice.dk@alfalaval.com

Vagttelefon for service af Marine-udstyr
Telefon: +47 905 24 620

 Kontakt os


Alfa Laval Exclusive StockVælg en eksklusiv lageraftale fra Alfa Laval for at reservere og få opbevaret kritiske reservedele på et af vores distributionscentre eller et andet sted. Du betaler den fulde pris for reservedelene, når du anmoder om dem. Afsendelse samme dag reducerer nedetid og giver fuldstændig ro i sindet.