Search within pages and documents

Anmod om kontakt fra Alfa Laval

Vælg dit land.

Kommerciel nedkøling

Alfa Lavals store sortiment af varmevekslere findes i talrige klimaanvendelser til beboelse og erhverv – herunder aircondition (kølere), opvarmning af brugsvand (kedel/sol), varmepumper og transportkøling.

  • Relaterede produkter
  • Servicetilbud
Alle Luftvarmevekslere med ribbede spoler Pladevarmevekslere Rørvarmevekslere

Frisk – i dag og i morgen

Med mere end 80 års succesfuld udvikling inden for varmeoverførsel ved Alfa Laval, hvad der kræves for at levere energieffektive løsninger til vores kunders applikationer. Vores mærke drejer sig om resultater, og vores mål er at levere de bedste produkter og løsninger til jobbet. Vi udvikler højt standardiserede serier og klassificerer dem efter artikelnumre af hensyn til nemmere valg og hurtig levering. Det sikrer, at vores kunder altid får den rette løsning fra én enkelt leverandør.

Dagens løsninger til morgendagens behov

Vore energieffektive køleløsninger er udviklet til at håndtere kravene i moderne virksomheder, men er også fremtidssikrede, hvad angår internationale køle- og emissionsregler. Alfa Lavals varmevekslere er certificerede i henhold til nedenstående forskrifter og standarder.

  • Energieffektivitet – Vores produkter og løsninger sparer energi, reducerer omkostninger og er fremtidssikrede.
  • Ekspertise – Med  mere end 80 års erfaring inden for varmeoverførselsteknologi og mere end 5.000 installationer over hele verden har vi den nødvendige praktiske erfaring.
  • Enkelt og tilgængeligt – Vi tilbyder et kompatibelt og komplet standardproduktsortiment fra lager. Vores produkter er nemme at vælge og installere, og uanset geografisk placering er vi der for at støtte vores kunder.

Alfa Laval tilbyder pålidelige varmevekslere, der giver energieffektive ydelser, uanset applikation.Udforsk vores applikationer.

 

Kommercielle luftkølere til større og mere effektiv kølekapacitet med lavere strømforbrug.

Få mere at vide

Alfa Lavals partnere sørger for produktviden og enestående serviceydelser med det formål at hjælpe dig med at købe det rette produkt til netop applikation.

Find ud af, hvordan?

For at holde dit udstyr i perfekt driftsstand tilbyder Alfa Laval en omfattende portefølje af serviceydelser.

Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan vi kan forlænge dine produkters ydelse.

 

Anmod om oplysninger

Anmod om tilbud på Kommerciel nedkøling